Вести

ЗЕМУНСКИ НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

У просторијама општинског одбора Српске напредне странке у Земуну, у присуству чланова, симпатизера и представника других политичких странака, десету годину за редом прослављена је слава странке, Света Петка.

У духу православља, председник ОО СНС Земун Бранислав Простран и његови најближи сарадници, дочекали су госте срдачним речима добродошлице и послужили их онако како обичаји налажу житом и вином.

Након ломљења славског колача послушано је слово представника СПЦ, а пригодну реч имао је први човек земунских напредњака Бранислав Простран, који је свим члановима и симпатизерима, коалиционим партнерима као и осталим грађанима који славе Свету Петку, честитао славу и пожелео им пуно среће и успеха у животу.

Света Петка била је позната по томе што је помагала сиромашнима и слабима, као што то ради и Српска напредна странка у свом политичком деловању.

,,Позивам вас, да заједно учинимо напоре и да наставимо да стварамо нашим грађанима боље услове реализацијом многих развојних пројеката, смањимо незапосленост тако да Земун буде, у годинама које долазе, једно место за добар и срећан живот свих оних који живе у њему.'' рекао је Простран.