Вести

ЗА СНС ИНТЕРЕС ГРАЂАНА ЈЕ НА ПРВОМ МЕСТУ

О тренутној политичкој ситуацији, постигнутим резултатима у претходној години, али и о будућим плановима и инвестицијама, са грађанима Земуна разговарали су члан Председништва Горан Весић, шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Александар Мирковић, као и чланови Главног одбора Дејан Матић и Гаврило Ковачевић.

У разговору са Земунцима Весић је указао на значај страних инвестиција, али и на све оно што је урађено у Београду.

„Београд чини 40% БДП Србије и он највише доприноси њеном развитку. Имали смо никад већи прилив страних инвестиција, јер имамо стабилну економију и валуту. На тај начин обезбеђујемо нова радна места, а незапосленост у Београду је никад мања. Док Драган Ђилас пише писма инвеститорима како ће их отерати из Србије, док напада челнике ЕУ зашто хвале Србију и жели да унесе политичку нестабилност, председник Александар Вучић се снажно бори за сваку инвестицију, па је тако у читавој Србији отворена 181 фабрика која запошљава преко 40.000 људи’’, поручио је Весић и рекао да се Београд добро развија и да је јако битно да имамо једнаку власт на свим нивоима.

Мирковић је грађане Земуна подсетио на све Ђиласове афере и лоповлуке, као и о начинима на које жели да се домогне власти и додатно се обогати.

„Када смо преузели власт, Београд је био потпуно опустошен и пред банкротом, градска јавна предузећа била су потпуно уништена, а Ђилас нам је оставио дуг од 1,2 милијарде евра, који је Српска напредна странка преполовила, 15.000 тужби родитеља због високе цене вртића. Ђилас сада жели себе да представи у другом светлу и не бира начине којима би могао поново да нападне плен - пуну градску касу. У периоду од 2008. до 2012. његове фирме оствариле су профит од 500 милиона евра. Забрињава ме то што Ђилас, Јеремић, Обрадовић и нова политичка звезда Трифуновић, у недостатку политичког програма и идеје константно шире мржњу и насиље, позивају на вешање, силовање, цртају мете и то најчешће женама, називају их погрдним именима попут „фукса” и „курва”, а прошлог викенда су отишли корак даље, вређајући и нападајући раднике градске чистоће’’, поручио је Мирковић и додао да ће Српска напредна странка  увек радити у интересу грађана како би им обезбедили најбоље услове за живот.

Не постоји део Земуна где нешто нисмо урадили, свакодневно смо са грађанима, слушамо их и решавамо им проблеме. Велики пројекти стижу у Земун, у плану су изградње, реконструкције, нови километри путева , водоводне и канализационе мреже и управо је то политика Српске напредне странке и председника Вучића да сваком грађанину обезбедимо основне услове за живот, сложили су се Матић и Ковачевић.

 

 

 

Ивор: СНС Београд