Вести

Вучић: Далеко лепа кућа оним који желе украјински сценарио у Србији

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да, насупрот неодговорним људима који призивају немире, а уопште не разумеју тежину последица евентуалне дестабилизације земље, грађанима Србије гарантује стабилност и мир ко год да победи на изборима.

- Нисам видео ни у другим земљама, а ни нашој, кад нешто урушавате и уништавате и кад није демократском вољом спроведено, да доноси резултате – рекао је Вучић на питање новинара да прокоментарише последње изјаве ДС да Србији предстоји украјински сценарио ако СНС остане на власти.

- Они који мисле да се пушкама брани или осваја власт, далеко им лепа кућа. Нисам фасциниран ни методама одбране власти, ни методама нападима на власт – рекао је Вучић.

Он је рекао да постоји српска пословица за неодговорне и неозбиљне људе који, како је навео, не разумеју тешке последице дестабилизације земље и због своје личне мржње и партијских интереса то и желе.

- Што је баби мило, то јој се и снило. Па такве снове могу само да сањају – рекао је Вучић.

Он је украјнском народу пожелео све најбоље и да сами изаберу власт и да им се нико не меша, а српском да увек на изборима мења своју власт.