Вести

СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА БУДУЋЕ ШАМПИОНЕ

У оквиру Пројекта развоја школског спорта Градска општина Земун је обезбедила спортску опрему, по 24 дреса са логом Општине и називом школе, за девојчице и дечаке, за 24 основне и средње школе.
 
Директорима школа и професорима физичког васпитања дресове су уручили заменик председника ГО Земун Дамир Ковачевић, члан Већа Драган Матијевић и координатор за школски спорт на територији ГО Земун Александра Радуловић.
 
”Развој сваког детета почиње у основној школи. Ако су први спортски кораци направљени на прави начин, можемо очекивати да сутра имамо врхунске спортисте, као што их Србија данас и има. Спортска опрема коју смо данас уручили основним и средњим школама наставак је активности на Пројекту развоја школског спорта, који представља основу за стицање здравих животних навика”, рекао је Ковачевић.
 
Представници ГО Земун су пожелели школама много среће у такмичењима, која су почела са новом школском годином, са надом да ће се успеси земунских ђака на нивоу Града Београда наставити, у духу традиције земунског спорта.
 
Градска општина Земун ће наставити да улаже не само у школски спорт, већ и у развој спорта уопште, подржавајући рад клубова и подстичући све облике рекреације за грађане.

 

Извор: zemun.rs