Вести

СИНИША МАЛИ: ЗЕМУН ЈЕ ПОЧЕО ДА СЕ РАЗВИЈА

Члан Председништва Српске напредне странке Синиша Мали и члан Главног одбора Дејан Матић обишли су данас насеља Батајница и Горњи град у Земуну, и разговарали са грађанима о комуналним и инфраструктурним пројектима.

 "Тим предвођен Српском напредном странком показује колико воли овај град и колико је сваки грађанин Београда подједнако важан, без обзира да ли је из Младеновца, Земуна, Врачара или Савског венца", рекао је Мали.

Како се наводи у саопштењу СНС, он се осврнуо на претходну власт Драгана Ђиласа, која је, како каже, "оставила дуг од 1,2 милијарде".

"Ми смо за само три и по године успели тај дуг значајно да смањимо и да сада имамо плус од 14 милијарди динара у каси", истакао је Мали.



Како је рекао, Земун је после више деценија почео да се развија, па су, додаје, асфалтиране 163 улице, урађене су фасаде у Господској улици, и пешачка зона у центру. 

Мали је најавио започињање радова на изградњи нове канализационе мреже у Батајници, санацију водоводне мреже у Горњем граду, изградњу Клуба за пензионере и реконструкцију амбуланте у Батајници, што ће, према његовим речима, значајно унапредити услове живота грађанима Земуна.

Члан Главног одбора СНС Матић нагласио је да Српска напредна странка све што је обећала "спроводи у дело" и да Земун, уз подршку градске власти, сада има "ново лице".

 

Иѕвор: alo.rs