Вести

Селаковић: Вратићемо поверење у Србију

УЖИЦЕ - На овим изборима грађани Србије бирају да ли желе да живе у држави у којој ће СНС бити власт свог народа са којим ће делити добро и зло и која ће решавати проблеме или желе да се врате четири године уназад, када је 400.000 људи остало без посла, а тадашња власт није мрднула ни малим прстом да то спречи, поручио је потпредседник СНС Никола Селаковић са предизборне конвенције коалиције око СНС у Ужицу.

Селаковић је истакао да ће СНС наставити одлучну борбу против корупције и криминала, која је запоцета пре 18 месеци.
“Корупције не сме да буде нигде. Борба против ње можда још увек није закуцала на сва врата, али доћиће, јер је то темељ правне државе. Направићемо државу у којој закон важи за све, јер само тако ћемо вратити поверење у институције земље”, рекао је Селаковић.

Потпредседник СНС-а је нагласио да повратком поверења у Србију долазе и инвеститори, за сада углавном страни.
“Нема домаћег поштено стеченог капитала који хоће да уложи у фирму и запосли 1.000 радника, зато нам требају страни инвеститори”, истакао је Селаковић.

Селаковић је поручио да је СНС изашла на изборе како би убрзала пут реформи и модернизације Србије.
“Нисам заљубљен у ЕУ, али сам заљубљен у Србију у којој ће се живети од свог рада, вредновати знање, у којој ће се поштовати закон као у ЕУ и која ће стећи стабилност. СНС је показала да уме и наставиће да мења ствари”, закључио је Селаковић.