Вести

ПРОМОЦИЈА УСЛУГА НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ У ЗЕМУН ПОЉУ

Градска општина Земун у сарадњи са Националном службом за запошљавање организовала је 25. јуна у центру Земун Поља, презентацију и пружала информације заинтересованим грађанима о јавним позивима и услугама Националне службе за запошљавање.

У циљу промоције јавног позива за запошљавање и позива послодавцима за доделу субвенција за отварање радних места и друге услуге Националне службе за запошљавање, као што су обуке, стручна помоћ и савет у професионалној оријентацији, као и посредовање у запошљавању.

На пункту су са грађанима разговарали члан Већа ГО Земун и председник Општинског савета за запошљавање Драган Матијевић и руководилац филијале НСЗ Земун Драгана Повреновић са сарадницима.

“Изласком на терен и међу грађане сповели смо нову кампању са Националном службом запошљавања како бисмо им максимално помогли да се запосле, што одговарајућом понудом, што саветом, што позивом да конкуришу за неки од понуђених програма. Овакав рад даје резултате и даје нам подстрек да наставимо, а о свим новим идејама грађани ће благовремено бити обавештавани”, каже Драган Матијевић.

 За изузетно атрактивну понуду за сезонске послове у три фирме из Земун Поља и околине владало је огромно интересовање грађана, јер су услови за рад веома повољни.

“Сви заинтересовани за ове послове, који, у зависности од потреба послодавца могу прерасти и у радни однос на дужи рок од 120 дана, треба да се јаве свом саветодавцу у Земунској филијали НСЗ како би се информисали о условима и детаљима”, поручује Драгана Повреновић.

 Национална служба за запошљавање је у ове сврхе штампала и више брошура које су са примерцима билтена “Послови” НСЗ дељене грађанима.