Вести

НАСТАВЉЕНИ ИЗЛЕТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Председник Градске општине Земун Дејан Матић, 12. октобра, испратио је чланове земунских удружења пензионера на још један излет. Три аутобуса, по сунчаном дану су се упутила према етно селу Моравски конаци и дворцу Фантаст, задужбини Богдана Дунђерског.
 
”Група која иде према Моравским конацима у близини Велике плане обићи ће и Манастир Копорин са црквом Светог Стефана, а они који су се запутили према Бечеју, поред Фантаста, моћи ће да уживају и у обиласку капеле изграђене у неовизантијском стилу која је посвећена Светом Ђорђу и чува дела великог српског сликара Уроша Предића”, ракао је председник Матић, и пожелео старијим суграђанима лепо дружење.
 
Општина Земун афирмише програме који омогућују пензионерима да остану витални, да се друже и да учествују у свим оним активностима које воле и које им значе. Подржавајући реализацију програмских активности удружења пензионера доприносимо побољшању њиховог квалитета живота.
 
Пензионери који су заинтересовани за одлазак на излет могу да се пријаве у Градској општини Земун и у месним заједницама. Телефони за информације су 011/3778-470 и 011/3778-471.

 

 

 

Извор: zemun.rs