Вести

8.март у Земуну

ОО Српске Напредне Странке Земун и његови активисти данас су дамама поклањали руже и бајадере у центру Земуна.Манифестацији су се придружили Александар Јовичић и Александар Марковић кандидати за одборнике у скупштини града са изборне листе ''Александар Вучић-Будућност у коју верујемо''.

"Српска напредна странка честита 8.март припадницама лепшег пола, али ово није једини дан када треба да говоримо о положају жена у Србији и нашем друштву. Још од оснивања, својим примером, показали смо да се залажемо да побољшамо положај жена у друштву", рекао је Александар Јовичић.

Јовичић је прецизирао и да СНС на обе листе има 40 одсто жена, иако је законска обавеза 30 одсто.

"Кроз реформе, које спроводи Александар Вучић у борби против корупције и успостављању бољег економског и политичког амбијента, желимо да дамо шансу људима да развијају свој бизнис и да поштено живе од свог рада. Нећемо дозволити да се врате времена оних који су уништавали наша предузећа, а жене и младе људе остављали без посла“, навео је Јовичић.

Он је поручио и да СНС позива све даме да 16. марта подрже политику Александра Вучића и да дају глас за своју сигурну будућност.