ОО СНС ЗЕМУН ПОДРЖАВА ПРЕМИЈЕРА И ВЛАДУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Општински одбор СНС Земун, на челу са председником ОО Браниславом Пространом,осуђује прљаву кампању која се води у појединим медијима против премијера Александра Вучића и чланова Владе Републике Србије.Подржавамо напоре које наша Влада на челу са Премијером Вучићем чини да нашу земљу извуче из блата у које су нас деценијама гурали данас најбогатији људи опозиције.

Ова Влада је легитимно изабрана од стране народа и самим тим народ је тај који ће проценити да ли и даље заслужује поверење или то треба да препусти неком другом.Прљавом кампањом и свакодневним лажима,покушавају да се опет врате на чело Србије управо они који су јој и највише зла нанели.Сваком новом лажи они само показују и доказују какви су у ствари.Кампањом као таквом,показују колико им у ствари није стало до обичних грађана Србије и њиховог бољитка,већ само до њих самих,јер од самог почетка рада ове Владе опструишу њен рад.

Верујемо да ће грађани,којима је у овим реформама најтеже, препознати напоре које Премијер Вучић чини не би ли Србија постала земља у којој ће бити лепшег и бољег живота за све грађане подједнако,а не само за самозвану елиту.