Саопштења

Kовачевић: Претње смрћу Вучићевој породици их неће довести на власт, насиље није и не сме бити пут Србије!

Функционер Српске напредне странке и председник општине Земун Гаврило Kовачевић, оштро је осудио нападе на породицу председника Србије Александра Вучића и како је истакао "гнусне претње смрћу које су упућене деци председника српске државе".

- Срамно понашање Срђана Нога и бескрупулозне претње упућене породици председника Вучића, су за најстрожу осуду свих политичких актера и целокупне јавности. Kвази политичар Срђан Ного не престаје да црта мету на челу деци председника Вучића и свакодневно угрожава њихову безбедност својим скандалозним изјавама. Најоштрије осуђујем било какво насиље, а поготово насиље које за циљ има угрожавање животне сигурности било чије породице. Срамни су покушаји дестабилизације политичке сигурности и визије председника Александра Вучића од стране Срђана Нога на начин који је само чисто насиље и мржња према актуелном политичком избору грађана – истакао је Kовачевић и додао:

-Држава мора да стане на пут оваквим појединцима који би да се баве политиком кроз насилничке пароле и претње смрћу. Ово је само једна од многих претњи које су Ђиласови послушници упутили председниковој породици. Крајње је време да се стане на пут таквом понашању и да неко таквим опозиционим политичарима објасни да се пред народ иде са планом и програмом, а не са метама на челу. Недостатак подршке грађана неће надокнадити својим бескрупулозним претњама, а народ ће јаче и снажније него икада осудити било какво насиље и претње смрћу, јер народ је тај који све види и бира најбоље. Зато је народ изабрао јачу и напреднију будућност Србије, а не Ђиласове марионете са вешалима и тестерама. Претње смрћу Вучићевој породици их неће довести на власт, насиље није и не сме бити пут Србије – поручио је функционер Српске напредне странке Гаврило Kовачевић.

Извор: srbijadanas.com